Gunnar Larsen

Selv om Gunnar nu er 80 er han stadig aktiv med pointeravlen. Hundene bliver flittigt startet på markprøver og på udstillinger. Gunnars store kærlighed til pointeren er drivkraften bag det seriøse avlsarbejde på Skovsgård. ”De skal ikke kun være smukke at se på, men også have gode vildtsøgende egenskaber med en fortrinlig stil.” Gunnars store interesse, erfaring og viden indenfor avl gør også, at der stadig opdrættes Villestofte
hunde på Skovsgård. Dette ses tydeligt i Gunnars hundegårde, hvor der er hunde på mange alderstrin. Hans ihærdighed med træning af de unge hunde er ligeledes noget der gøres med masser af grundighed og tålmodighed.

Gunnar og Grethes hjem er åbent for alle, og det er altid en fornøjelse at komme forbi på Skovsgård, noget de øvrige engelske klubbers medlemmer også har glæde af, da
 Gunnar velvilligt stiller terræn til rådighed for prøver og træning. For alle disse bedrifter er Gunnar
 meget fortjent blevet hædret med sølvpisken i 2006 og Dansk Pointer Klub fortjenstmedalje i sølv i 2008.

Men hjemmet er ikke kun for gamle, garvede hundefolk. Gunnar og Grethe byder hjerteligt ”nybegynderen” velkommen med en kop kaffe og hjemmebag til en snak om pointeren. Her kan man få gode råd om valg af hvalp, (den behøver ikke nødvendigvis bære hans kennelnavn), træning, vildtpleje – og ja, en udførlig forklaring på, hvorfor et pointerhoved skal have de rette vinkler. Han øser gerne ud af de mange års erfaring i praksis, når man tager en tur ud i marken. Han ved lige, hvor fuglene sidder og står gerne tilbage for at give ”nybegynderen” en fugletagnings chance. Som han siger: ”Jeg får lige så meget ud af at betragte jer, som selv at være med.”

Gunnar kan takke mange for den hjælp han har fået i gennem tiden. Den største tak retter han til sin kone Grethe, uden Grethe ingen Kennel Villestofte.
Grethe har været med fra den første udstilling i Odense og helt frem til i dag. Grethe har altid taget med til de store markprøver, og været en utrolig støtte. Det at kunne sætte sig i bilen, og lige fortælle hvordan man selv har opfattet situationen, er guld værd.
Derudover er der ingen Villestofte hund der ikke har været i Grethes hænder. Alle Villestofte hunde er født i gangen på Skovsgård, og Grethe har siddet der som jordemoder. Efterfølgende er de blevet passet, vejet, nusset og pusset.

Gunnar er “still going strong” og har ikke tænkt sig at stoppe; et nyt kuld Villestofte hvalpe har igen set dagens lys her i februar 2014 – og mon det bliver det sidste.

Gunnar Larsen er glad og beæret over at have fået sølvpisken

HÆDER OG ÆRE

Gunnar får Sølvpisken

Gunner Larsen goer klar til nyt hvalpekuld

GUNNAR GØR KLAR TIL NYT HVALPEKULD

Fru. Larsen siger: “Hvalpene kommer i aften” … og det gjorde de.